Det ligger en ring i bilen. Den har ligget der i snart en måned. Daniel tråkker inn kløtsjen, og setter bilen i andregir, samtidig som han funderer over hvordan han skal gjøre det. Hvordan skal han fri…Han tenker på Eileen, han møtte henne en vakker vårdag i 2005. Nå er det blitt 14. juni, det er fem år etter, og det er på tide.
Han parkerer, finner frem nøklene og åpner døren hjemme i Sandefjord. Litt senere, på kvelden, sitter de to sammen på sengekanten. Daniel tar frem ringen…

Daniel & Eileen giftet seg i den flotte Sandar Kirke, og hadde festen sin på det utrolig staselige Midtåsen i Sandefjord. Det må være et av de flotteste stedene jeg noengang har sett, med utsikt over hele fjorden, en nydelig hage, og galleri rett i nærheten. Utrolig vakkert!

Dette bryllupet, den 18. juni, var det siste bryllupet jeg fotograferte rett før mitt eget bryllup! Det var en veldig spesiell følelse, og jeg husker at jeg ofte tenkte på hvordan det kom til å bli på min egen dag, og at «nå er det ikke lenge til det er meg som står på den andre siden av kameraet»… Jeg husker at jeg også hørte ekstra godt etter på talene, for å sjekke om jeg kunne plukke med meg noen gode tips til min egen..hehe..

Tusen tusen takk, Daniel og Eileen, for at jeg fikk være bryllupsfotografen deres, og dokumentere den flotte store dagen dere hadde!!
Her kommer noen få bilder fra dagen… :) 1. Kjersti W:

  Utrolig flotte bilder Henrik :) Det er så lekre farger i bildene dine!

 2. Henrik:

  Tusen takk for det, Kjersti! Det er kjempehyggelig å høre!

 3. Camilla Moe Rødven:

  Du er så utrolig god på å fange de gode øyeblikkene! Synes også du bruker lyset helt utrolig.

 4. Henrik:

  Det er så snilt av deg å legge igjen så hyggelig ord, Camilla! Tusen takk :)

 5. Ine:

  Sitter her i en kjedelig skoletime, og har sett gjennom hele slideshowet nå og drømt meg vekk. Vet du hva, du er bare så dyktig at jeg faktisk ikke har ord for det! Du greier å fange alle de viktigste øyeblikkene, hver eneste gang. Det er nydelig å se, du fanger virkelig ekte følelser i bildene dine!

  Foto er min lidenskap og, selvom jeg er langt fra ditt nivå enda :) Har vel fulgt bloggen din et års tid, og takket være deg leker jeg oftere og oftere med ideen om å spesialisere meg på bryllupsfoto etter hvert! :-) Har prøvd det èn gang, og det er den gøyeste fotograferingen jeg har vært med på.

 6. Fotograf Benedikte Bull:

  Åh, elsker elsker elsker! Du er så ufattelig dyktig.