For en liten stund tilbake fotograferte jeg bryllupet til Charlotte & Lars-Henrik i Drammen og Nedre Eiker Kirke :) Det var utrolig koselig… Og det var også veldig spesielt, fordi for to år siden fotograferte jeg bryllupet til søsteren hennes, Iselin, med sin Kai Egil, i samme kirke!

Jeg føler meg så heldig, og så glad for å kunne jobbe som profesjonell bryllupsfotograf. Ikke bare kan jeg kombinere yrke og hobby, men jeg får reise rundt og treffe så mange fantastisk flotte mennesker. I tillegg får jeg ta del i en dag som er så stor og spesiell for to mennesker, det er ikke annet enn et privilegium. Og jeg setter så stor pris på det, hver eneste gang.

Her kommer noen få smakebiter fra bryllupet til Charlotte & Lars-Henrik… 1. Fotograf Tanja Myrbråten:

  Nyydelige og stemningsfulle bilder Henrik.. as always ! er så moro å se på bryllupene dine

 2. Andreas Diederich:

  Fantastiske bilder, Henrik. Du er en mester i å fange lys! Alt blir så naturlig:) Utrolig artig å se på disse bildene, ettersom jeg gjenkjente brudens far under forberedelsene og ikke minst brudeparet fra «forrige gang» i kirken:) Måtte se igjennom slideshowet til Iselin og Kai Egil nå med det samme.

 3. Gry:

  Nydelig! Som Andreas sier over – du er en mester i å fange lyset!Flotte bilder fra (sikkert en mørk) kirke – og artige utklipp fra spennende forberedelser. Gir deg ros for at du ser detaljer, f eks brudgom + forlovere meg foldede hender og beina i kors! Kjempeartige! Nesten så jeg lurer på å invitere til en ny vielse selv – det er jo så mye jeg har gått glipp av!! :-)

  Alltid en inspirasjon å komme hit!

 4. Fotograf Elisabeth Figenschou Jølstad:

  Vakre og utrolig stemningsfulle flotte bilder! Enig med Tanja, det er allitd så gøy å se på bildene dine :-) Du er virkelig til stor inspriasjon!

 5. ingrid:

  jeg koser meg sånn jeg, når jeg ser bilder av så glade mennesker!! Du er så god henrik, på å være «ninja fotograf» og bare fange opp disse øyeblikkene. Helt herlige bilder!! :)

 6. Henrik:

  Det er så koselig å lese så vennlige og snille ord fra dere :) Tusen tusen tusen takk!!!

 7. Pingback: Bryllup i Utstein Kloster i Stavanger | Bryllupsfotograf Henrik Beckheim

 8. Endre:

  Først og fremst, flotte bileter Henrik! :) Likar veldig godt stilen din!
  Eit spørsmål: På bilde nr. 20, der bruden er på veg inn kyrkjegolvet med far sin (tippar eg), så er det eit lilla lys rundt far til brura. Har sjølv erfart dette når eg tek bileter av personar med blenderverdi på t.d f.2, og det er ein kvit vegg evt. veldig sterkt lys (som i dette tilfellet). Veit du om dette er noko ein kan gjere noko med i etterkant? Noko photoshop-tips til dømes.

  • Henrik:

   Hei Endre!
   Tusen takk for de gode ordne dine! Klart jeg kan hjelpe deg med spørsmålet ditt.
   Det du ser der er noe som heter kromatisk aberrasjon. Det er et fargeavvik som kommer av voldsom kontrast mellom mørkt og lyst, kombinert med optikk på stor blenderåpning. Dette er veldig vanskelig for optikk-produsentene å gjøre noe med, men man kan gjøre enkelte ting i software. Både Lightroom og ACR har mulighet for å fjerne dette. Det er en slider som heter CA eller en knapp som heter «Remove Chromatic Aberration» i Lightroom 4. Her er en link: http://bit.ly/zvUSWd

 9. Pingback: Bryllup i Utstein Kloster i Stavanger