En vårdag i året 2000. På toget på veien til byen for å gå på kino. De er begge like sjenerte. Tommy setter seg litt for seg selv i håp om at Stine skal ta hintet og sette seg hos ham… I midten av juli samme året var de to et par. Nesten ni år etter, befinner de to seg sammen i paradis; på den vakre øyen Koh Samui. Og i Thailands intense varme frir Tommy til Stine. En vårdag i året 2009.

Stine & Tommy er begge veldig glad i å reise, og av alle reisemål så er Italia en stor favoritt. Derfor valgte de også å ha bryllupet sitt netopp der! På en høyde, en halv time utenfor Firenze, ligger det gamle slottet Castello del trebbio. Det ble bygget som en liten festning av Pazzi-familien i 1184, og er i dag en gård omgitt av ti tusen oliventrær og et femtitalls hektar vindruer. Baj Macario-familien driver stedet med kjærlighet; og blant store eiketønner med Chianti og Sangiovese, frisk ekstra jomfruelig olivenolje, fersk lokaldyrket safran og duften av ekte italiensk gastronomi – har de nå også åpnet for bryllupsfeiring på gården sin.

De er så gjestfrie der – Stine & Tommy fikk til og med bruke familiens eget, høyst private kapell for vielsen sin. For anledningen hadde de også med en norsk prest som gjennomførte seremonien, og det hele var utrolig vakkert. På kvelden fikk de holde middagen i slottets egen lille vinkjeller, og det gav en veldig spesiell atmosfære. Det er nemlig ikke ubegrenset med soveplasser på gården, så det blir kun de aller nærmeste av familie og venner som kan være med, men det er nok også med på å gi en slik bryllupsfeiring et veldig spesielt, nære og intimt preg.

Det var en stor ære å bli bedt om å reise til Italia for å fotografere bryllupet til Stine & Tommy. Og det var en tilsvarende fantastisk flott opplevelse. Det var rett og slett helt spesielt, og det er noe jeg kommer til å huske resten av livet. Jobben min som fotograf er et eneste stort privilegium. Tusen tusen takk til dere, Stine og Tommy for at jeg fikk være fotografen deres, jeg er så utrolig takknemlig.
Tusen takk. 

 

Ta en titt på slideshowet over. Bare klikk på Play-knappen, og sett på litt lyd :)

 1. Sophie:

  Hei Henrik!!

  Nok en gang fantastisk fine bilder! Du er så dyktig!
  Jeg lurer på hvor mange bilder du leverer i en heldags bryllupsfotografering, og hvor lang tid du bruker på å redigere etc før du leverer?

  Sophie

 2. Charlotte:

  Utrolig heldig du er som fikk gjøre dette bryllupet, men ikke noe rart de valgte deg heller. Utrolig nydelig, vakre bilder derfra!!

 3. Fotograf Trine Bjervig:

  Wow Henrik!! Vanvittig bra! … og for en fantastisk opplevelse å få være med på dette bryllupet :)

 4. Ruben Hestholm:

  Kjempe flotte bilder igjen Henrik!
  Og så kjekt det må være å få lov til å være med å fotografere en slik plass!

 5. Nina:

  Så utrolig vakkert, og musikken var prikken over i’en på slideshowen. Syntes det høres ut som Robert Pattinson, kan den stemme?

  Bildene er magiske! Heldige, dyktige du!

 6. Henrik:

  Tusen takk for det alle sammen! Så koselig med så snille ord :)
  Sophie: Jeg leverer rundt 500 bilder fra en heldagsfotografering, redigeringen tar normalt ca. 10 uker.
  Nina: Så hyggelig av deg å si! Jepp, det stemmer!

 7. Lina:

  Oj så vackert!!

 8. Fotograf Elisabeth Figenschou Jølstad:

  For en utrolig opplevelse det må ha vært å være med dette brudparet. Sikkelig drømmeomgivelser! Og som alltid perfekte bilder!